Google térkép

A Google térkép az egyik leghasznosabb és ingyenes eszköz, melyet utazás közben, vagy csak a városában cirkálás és egy különleges helyszín, esetleg érdekesség keresése közben használhat. A Google 2004-ben megvásárolta a térkép-szolgáltatást, majd digitalizálta és folyamatosan frissítette őket a világ több mint 220 országában segítve az utazókat, kínál útvonaltervezést, ezáltal valószínűleg az egyik legnépszerűbb online utazási segédeszközzé vált az interneten.

Ne felejtse el, hogy az alábbi Google térkép sokkal több, mint egy címkereső segédprogram. Használhatja műholdképes eszközként (műholdas térkép – a Föld felszínének egy műhold látószögéből rögzített és kereshető, görgethető, nagyítható térképpé összeállított képe), utcaképes eszközként, egyszerű, de nagyon átfogó hely- vagy címkereső alkalmazásként, esetleg GPS-koordináták fordított kereső segédprogramjaként.

Forgalmas területen keresztül tervezi elérni úti célját? Itt találhatja a Google ingyenes, élő forgalmi információs térképét, mely segítségével könnyedén leküzdheti a dugókat.

Tipp: A Google térkép betöltését optimalizáltuk, ennek köszönhetően egy további kattintás után jelenik majd meg. Betöltő-linket a térkép sablon közepén talál hozzá.


Google Street View (utcanézet): Egy település, vagy útvonal utcaképének aktiválásához húzza a térkép jobb-alsó sarkában látható kis, sárga emberkét a kiválasztott helyszín fölé.